top of page
Utbildning i Hjärt- och Lungräddning Kiruna

HLR ,  hjärt-lungräddning för barn  är en livsviktig utbildning för dig som har barn, barnbarn, jobbar inom barnomsorgen eller på annat sätt kommer i kontakt med barn. Genom att öva och lära dig barn hlr är du redo om olyckan är framme. Boka din barn hlr utbildning i Kiruna

Image by Anna Kolosyuk

När du bokar en HLR utbildning med Caroline Larsson får du både teoretisk information kombinerat med praktisk övning på dockor. Caroline informerar om varför vi gör som vi gör, anledningarna till hjärtstopp, hur vi utför kvalitativ HLR. Du får även råd utifrån HLR-rådets gällande riktlinjer. 

Så här går HLR utbildning för barn till 

När du bokar en hjärt-lungräddning för barn hos Caroline Larsson massage & hälsa kan du vara säker på att du får teori kombinerat med praktisk övning HLR barndockor. Inblåsningarna mäts med en app som gör det möjligt att följa din utveckling från början av kursen till slutet. Tack vare denna teknik kan du vara säker på att du verkligen lär dig övningarna på riktigt, då dina inblåsningar och kompressioner mäts. Under hela utbildningen har du även möjlighet att ställa frågor.

Hur många måste man vara för att boka en HLR utbildning och vad kostar det?

Egentligen finns inget minimum krav, jag har pris 500kr/deltagare. Minimum för att hålla en kurs är 1500kr, är du ensam och vill betala den summan så håller jag kursen. Priset är som satt efter minst 3st deltagare allt utöver det är 500kr/pers. Alltså 1-3pers 1500kr, 4pers och fler + 500kr/pers

Var hålls HLR utbildningen och hur många deltagare kan vi vara?

När du bokar utbildning i Carolines lokaler ryms det max 4 st deltagare.  I dina egna lokaler max 8 deltagare pga antalet dockor. Du kan boka barn hlr utbildning för din förskola, skola, företag, i ditt hem etc. 

Hur lång är utbildningen?

Vi håller på i ganska precis 2 timmar. Tiden varierar något beroende på den mängd frågor som kommer fram bland deltagarna men 2 timmar är rimligt att boka in. 

Hur ofta bör man öva på hjärt-lungräddning för barn?

 

Rekommendationerna är 1 gång/år, helst oftare. Öva lite och ofta är det som enligt forskning ger resultat.  

Praktisk information

Välj gärna mjuka kläder inför utbildningstillfället. Detta gör det enklare för dig att öva på dockan då du står mycket på knä. Lämna jeansen hemma och välj hellre träningsbyxor, leggings eller liknande.

Uppskattat är en liten fikastund där jag brukar bjuda på kaffe/te/bubbelvatten, ibland något lätt fika men mest en frukt ev en chokladbit. På homepartyn brukar värd/värdinna stå för fikat.

Andra frågor?

Vill du boka en hjärt-lungräddning för barn i Kiruna? 

Skicka dina frågor via e-mail eller boka hlr utbildning direkt

BESÖKSADRESS

ADRESS

Lars Janssonsgatan 12

981 31 Kiruna

Kiruna

BOKA TID

Boka massage via Boka direkt

Boka HLR utbildning via Boka direkt

ÖPPETTIDER

Besökstid efter överenskommelse.

bottom of page